Over Ortel - Goedkoop internationaal en nationaal bellen

Ortel is dé prepaid provider voor voordelig bellen naar binnen- en buitenland, met de betrouwbare kwaliteit van het KPN netwerk. Bij Ortel geloven we er in dat voordelig bellen eerlijk en duidelijk kan zijn. Bij Ortel zijn de aanbiedingen altijd en voor iedereen geldig, en gelden voor iedereen dezelfde lage tarieven. Gedoe met kortingscode’s en bundels doen we niet aan.

Wat is het doel van Ortel en wat maakt haar zo uniek?

Voor Ortel bestaan er geen grenzen in communicatie en als bedrijf doen wij er alles voor om dit ook mogelijk te maken. U staat centraal, niet wij! Een goed voorbeeld hiervan is onze vernieuwde klantenservice. Deze is gratis te bereiken voor Ortel klanten. U zal altijd vriendelijk te woord worden gestaan en zo goed en snel mogelijk worden geholpen. Daarnaast proberen we altijd met onze klanten mee te denken door ludieke acties en scherpe promo's aan te bieden. We hopen dat we door onze manier van werken, u optimaal van dienst te kunnen zijn – in termen van prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid én service!

Hoe maakt Ortel dit mogelijk?

Ortel biedt onbezorgde communicatie aan in de vorm van een prepaid SIM kaart die eenvoudig te gebruiken is en die u in staat stelt te bellen, SMS berichten te versturen én mobiel Internet te gebruiken; internationaal én nationaal tegen zeer lage tarieven en optimale kwaliteit. Ortel maakt gebruik van het KPN netwerk waardoor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare mobiele telecommunicatiediensten worden aangeboden waar u echt op kunt vertrouwen.

Overal verkrijgbaar
De SIM kaarten van Ortel bevatten naast een normale SIM ook de Micro en Nano SIM en zijn geschikt voor alle type telefoons en tablets. Ortel beltegoed kunt u overal kopen in Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Ortel beltegoed halen bij de grotere supermarkten, bezinestations, drogisterijen en postkantoren. Heeft u geen zin om de deur uit te gaan dan kunt u ook veilig en makkelijk via deze website of onze mobile website uw beltegoed kopen.

goedkoop-mobiel-internet

Supersnel mobiel internet

Bij Ortel kunt u kiezen voor drie verschillende internet bundels (4G). Van 150 mb t/m 3 GB

Lees dit aandachtig door

1. Ortel stopt 
Vanaf 1 juli 2024 zullen de diensten van Ortel niet langer beschikbaar zijn. Dit betekent dat u na deze datum geen gebruik meer kunt maken van uw huidige Ortel aansluiting. Uw simkaart en het bijbehorende 06-nummer zullen dan niet meer werken. U kunt dan niet meer bellen of gebeld worden. Hoewel de verkoop van diensten stopt, blijft het merk Ortel nog tijdelijk bestaan. De website en online support blijven na 1 juli nog enige tijd toegankelijk, maar in beperkte mate. 

2. Maak uw beltegoed op 
Aangezien de diensten van Ortel stoppen, is het van belang dat u uw resterende beltegoed opmaakt vóór 1 juli 2024. Na deze datum is het beltegoed niet meer bruikbaar en kan het niet meegenomen worden naar een andere provider. 

3. Uw nummer behouden 
U heeft de mogelijkheid om over te stappen naar een andere provider. U bent vrij in de keuze voor een nieuwe provider. Als u overstapt, kunt u tijdens het bestelproces kiezen voor 'nummerbehoud' om uw huidige telefoonnummer mee te nemen. Houd er rekening mee dat het overzetten tot 1 week kan duren. We adviseren u daarom om tijdig de overstap te regelen. 

4. Stap over met korting naar Simyo 
Als onderdeel van KPN biedt Simyo u een speciale korting als u overstapt. U ontvangt €5 korting op uw nieuwe prepaid aansluiting. Simyo is meerdere keren uitgeroepen tot de beste mobiele provider en biedt voordelige prepaid tarieven. Voor meer informatie en om de overstap te maken, bezoek de Simyo website

Samenvatting 

  • Uw Ortel aansluiting stopt per 1 juli 2024. Daarna is uw mobiele nummer niet meer in gebruik. 

  • Beltegoed vervalt na 1 juli 2024 en is niet overdraagbaar. Zorg dat u het op tijd opmaakt. 

  • Overstappen naar een andere provider is mogelijk. Kies tijdens het bestellen voor "nummerbehoud". 

  • Overstappen naar Simyo levert u een eenmalige korting van €5 op. Klik hier voor meer informatie. 

  • Voor vragen over nummerbehoud, raadpleeg www.simyo.nl/nummerbehoud